Меню

Гаранция

Гаранция и сервиз

Гаранционен срок за мобилни телефони

Гаранционните срокове на продаваните от timemobile.bg мобилни апарати е 24 месеца от датата на закупуването, без значение на марката и вида. Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване и се прилага при повреди, некасаещи следните конпоненти: акумулаторна батерия (живота на батерията и нейните характеристики зависят изцяло от правилната експлоатация), зарядно устройство, входно-изходен купулнг, антена, панели, мултимедийна карта, хендс-фрий, дата-кабел. Гаранцията е поименна и в валидна само, ако по време на гаранционния период и при правилна експлоатация телефонът покаже фабричен дефект.

При повреда гаранцията се признава само ако се представи попълнена, подпечатана оригинална гаранционна карта, издадена при закупуване на телефона и самият телефон със сериен IMEI номер (трябва да съвпада с този в гаранцията).

Внимание! Магазинът не осигурява гаранция в случай на повреди, причинени от неправила употреба, изпускане, удар, заливане с течности, опити за поправка и софтуерна интервенция ремонт от неоторизирани лица и фирми, зареждане със зарядни устройства от друг тип или закупени от друга фирма, както и при други външни въздействия. В тези случаи ремотните са за сметка на потребителя и гаранцията отпада. Гаранцията е невалидна при препродажба по телефона. Гаранционни телефони се приемат в срок от 30 (тридесет) работни дни от датата на приемане на апарата. За непотърсени от ремонт мобилни апарати в срок от един месец от уведомяване на клиента, не носим отговорност за съхранението му.

При покупка от разстояние, в срок от 7 работни дни, клиентът има право да върне стоката по чл. 52, ал. 1, т. 7 от Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неползвана, с ненарушена опаковка.

Цената е валидна за деня на поръчката, съгласно разпоредбите на чл. 52, ал. 1, т. 8 от Закона за Защита на Потребителя. Задължение на потребителите е да се информират за извършени промени в „Общите условия”. Всички цени са крайни и са съобразени с чл. 52, ал. 1, т. 3 от Закона за Защита на Потребителя.

При желание на клиента се издава данъчна фактура.

Сервизният ни център се намира в София, на ул. Граф Игнатиев N13.

 

Гаранционен срок за батерии

Гаранционните срокове на продаваните от timemobile.bg батерии е 6 месеца (от датата на закупуване).

 

Няма добавени продукти в тази категория.